فرمانده انتظامی دماوند خبر داد؛
کشف ۲ قبضه سلاح غیر مجاز در دماوند
دماوند- ابتکارآنلاین: فرمانده انتظامی دماوند از کشف ۲ قبضه سلاح غیر مجاز در این شهرستان خبر داد.
کد خبر:
566
زمان انتشار:
۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸ بعد از ظهر -
351 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – سرهنگ حسین فاضلی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از کشف ۲ قبضه سلاح غیر مجاز در دماوند خبر داد و اظهار داشت: در پی خبر واصله مبنی بر اینکه فردی در بخش مهرآباد اقدام به نگهداری سلاح غیرمجاز میکند، رسیدگی به این موضوع در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۱۶ این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از شناسایی محل مورد نظر و هماهنگی با مقام قضائی، این محل را بازدید و یک قبضه سلاح کلت کمری و ۲ تیغه خشاب و یک قبضه سلاح بادی غیر مجاز به همراه یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی را کشف کردند.
فرمانده انتظامی دماوند در پایان با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده اند از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
اخبار مرتبط
- افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس “خاکیان افلاکی” در فشافویه ری
- بازدید فرماندار ویژه شهرستان ورامین از بازگشایی مدارس شهر ورامین
- رفع تصرف بیش از ۴ هکتار از اراضی ملی در دماوند
- زنگ مهر در مدارس شمیرانات نواخته شد
- رئیس جمهور وارد بهارستان شد
- وحدت و یکپارچگیملت ایران، جنگ شناختی دشمن را ناکام کرده است
- دفاع مقدس چهره عاشورایی ملت ایران را نشان داد
- مدارس استان تهران روز اول مهر فعال است
- رزمایش اقتدار و رژه موتوری بسیجیان پیشوا در اولین روز هفته دفاع مقدس
- اصحاب فرهنگ و هنر پای آرمانهای انقلاب ایستادهاند