امروز سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

دستگیری کارمند قلابی دادگستری گلستان

گلستان – ابتکارآنلاین: رئیس کل دادگستری گلستان گفت: فردی که با عنوان کارمند دادگستری از مردم کلاهبرداری می‌کرد، در گرگان دستگیر شد.
کد خبر: 2323
زمان انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳ قبل از ظهر -
270 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – حیدر آسیابی گفت: در پی گزارش‌های مردمی به سامانه پیامکی حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مبنی بر کلاهبرداری یک کارمند دادگستری، موضوع پیگیری شد.

او افزود: کارشناسان حفاظت و اطلاعات دادگستری استان موفق شدند این متخلف را که در محوطه بیرونی دادگستری گرگان پرسه می‌زد، شناسایی و دستگیر کنند.

آسیابی گفت: این فرد در پوشش مسافرکش، افراد را از جلوی دادگستری گرگان سوار می‌کرد و در بین راه با معرفی خود به عنوان کارمند دادگستری، مامور نیروی انتظامی یا کارمند حفاظت و اطلاعات، به افراد وعده می‌داد در ازای دریافت پول، می‌تواند رای پرونده را به نفع متقاضی تغییر دهد.

 

این مقام ارشد قوه قضاییه در گلستان گفت: این فرد که مجرم سابقه دار است در محل اختفای خود در گرگان دستگیر و برای تکمیل تحقیقات فعلا بازداشت است.

 

رئیس کل دادگستری گلستان بار دیگر به مردم توصیه کرد: از مسیر‌های قانونی پرونده‌های خود را دنبال کنند و فریب کلاهبرداران و مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی را نخورند.

 

حیدر آسیابی از هم استانی‌ها خواست: گزارش‌های مربوط به سوء جریان‌های مالی و فساد اداری و کارچاق کنی را به شماره ۰۹۱۱۱۷۵۸۳۶۷ پیامک کنند.

 

آسیابی افزود: این سامانه پیامکی، پلی ارتباط با کسانی است که می‌خواهند فساد اداری و کارچاق کنی در دستگاه قضایی و سازمان‌های تابعه قوه قضاییه شامل اداره‌های بازرسی، اداره ثبت اسناد و املاک، پزشکی قانونی و اداره کل زندان‌ها و همچنین وکلا و کارشناسان را در استان افشا کنند.

(منبع: باشگاه خبرنگاران جوان)

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *