امروز جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳

همایش فرهنگی مربیان ورزشی در قزوین برگزار شد

قزوین – ابتکارآنلاین: همایش فرهنگی مربیان ورزشی و دومین جشنواره تکریم از الگوهای برتر عفاف و حجاب ورزشی در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.
کد خبر: 6916
زمان انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۶ بعد از ظهر -
100 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایسنا – همایش فرهنگی مربیان ورزشی و دومین جشنواره تکریم از الگوهای برتر عفاف و حجاب ورزشی امروز دوشنبه هفدهم بهمن‌ماه با حضور بیش از دویست مربی ورزشی در آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این همایش عباس علایی‌مقدم، مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین اظهار کرد: مربیان ورزشی پهلوان پرورند و می‌آموزند که هرچه سکو بالاتر باشد ورزشکار سربه‌زیرتر خواهد شد.

وی خطاب به مربیان عنوان کرد: آنچه به ورزشکار می‌آموزید آمادگی برای ورود به جامعه است، کار مربی صرفا کار تخصصی ورزشی نیست بلکه پس از کشف استعداد و پرورش جسمی، اولویت با هویت دادن به ورزشکار است که در هر جایگاهی قرار گرفت خاک ایران را ناموس خود دانسته و به هویت خود در جوامع بین‌المللی افتخار کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین خاطرنشان کرد: ورزشکاران سفیران فرهنگی ایران در مجامع بین‌المللی هستند؛ از مربیان توقع داریم ملی‌پوش‌ساز و قهرمان پرور عمل کنند چون اثرگذاری مربی از جامعه و خانواده بالاتر است.

وی خاطرنشان کرد: استان قزوین با تعداد مربیانی که در عرصه ملی پرورش داده در بین تمامی استان‌ها رتبه‌دار است و در حال حاضر از ۱۸ رشته آمایش در آقایان و ۱۴ رشته آمایش در بانوان ملی پوشان برای ایران اسلامی افتخار آفرینی کرده‌اند.

مربیان اثرگذارترین افراد برای ورزشکاران هستند

دکتر پروین کرملو، مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی امور بانوان وزارت ورزش و جوانان در رابطه با دومین جشنواره تکریم از الگوهای برتر عفاف و حجاب ورزش اظهار کرد: شاخص‌های این تکریم صرفا پوشش عفاف و حجاب نیست بلکه قهرمانانی که برای نسل جوان شاخص و الگویی شایسته هستند مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: مربیان تاثیرگذارترین افراد برای قشر ورزشکار و جوانان هستند البته تمام ورزشکاران ما به جهت عشق و علاقه به فعالیت ورزشی الگوی برترند به شرطی‌که تربیت سالم روح را در کنار پرورش جسم مد نظر قرار دهند.

مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی امور بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بانوان تنها در رشته تیراندازی می‌توانستند در مجامع بین‌المللی حضور داشته باشند به جهت آنکه رشته‌های دیگر هنوز پوشش مناسبی را برای این میدان‌داری بانوان در نظر نگرفته بودند اما در حال حاضر بانوان مسلمان ایرانی در ۱۶۴ رشته متنوع در مجامع بین‌المللی حضور دارند و روز به روز افتخارات بیشتری کسب می‌کنند.

وی تصریح کرد: امسال بانوان ما موفق شدند ۵۰۰ مدال  در عرصه‌های بین‌المللی کسب کرده و یازده سهمیه‌ جدید به ظرفیت رقابت‌های فراملی خود اضافه کنند.

کرملو اظهار کرد: آن مربی که علاقه به ورزش داشته و به‌دنبال ورزش حرفه‌ای باشد می‌تواند با دیپلماسی ورزشی در جامعه بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته و با اهتزاز پرچم ایران بر قدرت این مرز و بوم بیفزاید.

در ادامه دکتر کبری علیخانی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین گفت: کارگروه‌های نشاط اجتماعی و زیست عفیفانه این اداره کل ارتباط بسیار نزدیکی با حوزه فرهنگی ورزش دارد.

وی تصریح کرد: متأسفانه امروز نسل جوان و به‌ویژه دختران با بحران‌های هویتی روبه‌رو هستند و خروج از این شرایط نیاز به الگوسازی مناسب دارد که قطعاً ورزشکاران قهرمان و با اخلاق می‌توانند سلبریتی‌های مورد پذیرش و مقبول جامعه به عنوان الگوی دختر جوان موفق ایرانی باشند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خاطرنشان کرد: زیست عفیفانه صرفا در نوع پوشش و رعایت عفاف و حجاب خلاصه نمی‌شود بلکه موضوع گسترده‌ای است که جنبه‌های مختلف زندگی همچون نوع رفتار، نوع سخن گفتن، منش اسلامی و اخلاقی در ارتباط با خانواده، دوستان، جامعه ورزشی و رقیبان حتی جامعه بین‌المللی را هم تحت سیطره خود دارد.

پوشش بانوان ورزشکار، هویت زن مسلمان ایرانی به دنیا معرفی می‌کند

وی خاطرنشان کرد: بانوانی که با پوشش آراسته اسلامی در مسابقات برون‌مرزی حاضر می‌شوند شخصیت و هویت زن مسلمان ایرانی را به نمایش می‌گذارند که علاوه بر موفقیت و پیشتازی و جریان‌سازی در عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی، در زمینه ورزشی هم حرفی برای گفتن دارند و پیشتازند.

علیخانی اظهار کرد: اگر چه در جوامع مختلف موضع‌گیری کشورها نسبت پوشش بانوان ایرانی مختلف و گاهی حساسیت‌زاست اما بانوان ایرانی این موضوع را برای جامعه بین‌الملل نهادینه کردند که پوشش آنها با سایر کشورها متفاوت بوده و نشان از هویت و فرهنگ آنها دارد و این به آن معناست که یک ورزشکار با حضور در مجامع بین‌المللی علاوه بر کسب افتخار ورزشی، یک سفیر فرهنگی و ورزشی برای جامعه متمدن ایرانی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورزشکارانی که در کسوت مربی و دبیر ورزشی فعالیت می‌کنند آگاه باشند که نوع پوشش ظاهری، افکار و دیدگاه‌های آنها اثر شگرفی بر باطن پاک نوجوانان و دانش‌آموزان دارد؛ پس باید با ارتقاء سطح فرهنگی و دانش خود بتوانند دانش‌آموزان مستعد را افرادی فرهیخته با هویت ایرانی اسلامی و مفید برای این آب و خاک پرورش دهند.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *