امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی دماوند خبر داد؛

توزیع ۱۴۳ تن اقلام تنظیم بازار از سوی مباشرین دماوند

دماوند – ابتکارآنلاین: سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی دماوند از توزیع ۱۴۳ تن اقلام تنظیم بازار در این شهرستان خبر داد و گفت :توزیع این اقلام از سوی مباشرین دماوند انجام شده است .
کد خبر: 7310
زمان انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶ بعد از ظهر -
67 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – مجید خدابخش صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به توزیع گوشت گوساله و گوسفند منجمد برای خرید مباشرین از طریق سامانه «ستکاوا» در دماوند، اظهار داشت: مباشرین دماوند از ابتدای دی‌ماه تاکنون ۲۱ تن گوشت از طریق این سامانه خریداری و در سطح دماوند توزیع شده است.

خدابخش افزود: ۱۲۲ تن برنج هندی و تایلندی وارد دماوند گردیده که در حال توزیع است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دماوند گفت: وزارت جهاد کشاورزی به منظور تنظیم بازار، کنترل قیمت و حذف واسطه‌های غیرضروری و همچنین رصد تمامی مراحل از تأمین و تولید تا توزیع سامانه‌ای را تحت عنوان «سامانه تأمین و توزیع محصولات و فرآورده‌های کشاورزی آوا» یا به اختصار «ستکاوا» راه‌اندازی کرده است.

وی عنوان داشت: در این سامانه تولید کنندگان می‌توانند محصولات کشاورزی را عرضه و فروشگاه‌های پروتئینی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های میادین میوه و تره بار عضو این سامانه می‌توانند خرید خود را انجام دهند.

خدابخش افزود: بر اساس نرخ مصوب گوشت گوسفندی ران ۱۵۵ هزار تومان، سر دست ۱۴۵ هزار تومان، گردن ۱۳۵ هزار تومان، راسته ۱۴۰ هزار تومان، قلوه‌گاه ۱۳۰ هزار تومان است، همچنین قیمت مصوب گوشت گوساله ران ۱۵۵ هزار تومان، سردست ۱۵۰ هزار تومان، گردن ۱۵۰ هزار تومان، قلوه‌گاه ۱۳۰ هزار تومان، راسته ۱۶۰ هزار تومان است.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *