برگزاری ۳ جشنواره طبخ غذاهای دریایی در همدان

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایسنا – احمد بختیاری با بیان اینکه نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهریور ماه سالجاری در شهرستان همدان با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد، افزود: مدیریت شیلات استان امسال علاوه برگزاری سه جشنواره مورد اشاره، ۱۰۰ دوره آموزش طبخ آبزیان به صورت حضوری و با استفاده از مربیان ماهر و دارای کارت مربیگری طبخ آبزیان در سطح تمام شهرستانها و روستاهای استان برای ۲۵۰۰ نفر از علاقمندان در همه سطوح جمعیتی و مکانی با اعتباری معادل ۲۵۰۰ میلیون ریال برگزار کرد.
وی با اشاره به استقبال گسترده شهروندان همدانی از آموزش طبخ آبزیان، تصریح کرد: در همین راستا تعداد ۱۰ برنامه تلویزیونی به مدت ۱۰۰ دقیقه تهیه و از سیمای مرکز استان با اعتباری معادل ۲۵۰ میلیون ریال پخش شد که با استقبال گسترده شهروندان استان همدان مواجه شد.
مدیر اداره شیلات سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در همدان هشت کیلوگرم است، خاطرنشان کرد: طبق نقشه راه شیلات استان با اجرای این برنامهها سرانه مصرف آبزیان استان از حدود هشت کیلوگرم فعلی به مرز ۱۱ کیلوگرم تا پایان برنامه هفتم افزایش خواهد یافت و ماهی بهعنوان غذای سلامتی جایگاه خود را در سبد غذایی خانواده ها باز خواهد کرد.
- رسانه ملی در تبیین نقش اقتصاد دریامحور نقش ایفا کند
- رأی و نظر مردم از ارزش بسیار بالایی برخوردار است
- برگزاری مانور زلزله در مدارس شهرستان پیشوا
- تجلیل از بسیجیان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک
- آیین اختتامیه طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان (مانا) در اسلامشهر
- معرفی گروههای منتخب تئاتر شهرستان ملارد
- ۳۰۰ موسسه درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت شهریار هستند
- تصویربرداری از ۲ قلاده خرس قهوهای در فیروزکوه
- ظرفیتهای شهرستان ری ثبت جهانی میشود
- ۸۷هزار متر مکعب آب ذخیره می شود