امروز جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴

از ۳ مرکز معاینه فنی جدید شمیرانات چه می دانیم؟

شمیرانات – ابتکارآنلاین: سه مرکز معاینه فنی در شمال تهران افتتاح شد و به گفته شهردار منطقه یک تهران یکی از مراکز در منطقه بی دفاع شهری بهره برداری شده است.
کد خبر: 11218
زمان انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳ قبل از ظهر -
74 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – در شصت و یکمین شنبه های امید و افتخار شهرداری تهران هشت مرکز معاینه فنی افتتاح شد که سه مرکز آن در شمال تهران بود.

سیدمهدی صباغ روز یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: سه مرکز معاینه فنی خودرو در شصت و ششمین پویش امید و افتخار در منطقه یک افتتاح شد که یکی از این مراکز در نقطه بی دفاع شهری قرار دارد.

وی افزود: در این منطقه، یک مرکز وجود داشت که با راه اندازی این سه مرکز در محدوده شرق منطقه یک و افزایش خطوط خدمات رسانی در پایانه شهید دستواره، تقاطع بزرگراه ارتش و امام علی (ع) و بزرگراه شهید بابایی ورودی یاس فاطمی، انشالله ۵ خط خدمات رسانی خواهند کرد.

به گفته صباغ، تردد طولانی ساکنان منطقه یک برای معاینه فنی به خارج از منطقه تعدیل و تا حدودی مشکلات شهروندان مرتفع می شود که امیدواریم این نقاط در غرب منطقه نیز اضافه شود.

وی با اشاره به مرکز واقع در تقاطع بزرگراه ارتش و امام علی (ع)، انتهای ۳۵ متری شهید افتخاری گفت: این مرکز در نقطه بی دفاع شهری واقع شده است که با اضافه شدن خطوط و مراکزی که در منطقه یک شاهد آن هستیم، صف‌های انتظار کاهش می یابد.

آیین افتتاح ۸ واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران با حضور مهدی پیرهادی رییس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، جلال بهرامی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شادی مالکی مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران، سردار محمدحسین حمیدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و جمعی از مسئولان شهری برگزار شد.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *