امروز دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳

رشد جمعیت جوان، کارآمد و سالم به عنوان سرمایه اصلی کشور

بهارستان- ابتکارآنلاین:جلسه کار گروه، فرهنگی، اجتماعی، سلامت زنان خانواده شهرستان بهارستان با محوریت کاهش آسیب های اجتماعی و نقش نهادهای متولی در شناسایی و مقابله با این مشکلات به ریاست فرماندار بهارستان برگزار گردید.
کد خبر: 12025
زمان انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹ بعد از ظهر -
38 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – عبدالله نوحی فرماندار در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ایجاد جامعه ای سالم و با نشاط با فرهنگ سازی، آموزش، همکاری ادارات و استفاده از ظرفیت های مردمی و افراد صاحب نفوذ و آگاه در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی میسر است.

وی در ادامه به بیان مباحثی پیرامون فرهنگ عفاف و حجاب پرداخت و با اشاره به اینکه عفاف و حجاب در تمام ادیان آسمانی و حتی ایران باستان وجود داشت، اظهار کرد: یکی از راههایی که دشمنان از آن طریق قصد ضربه زدن به جامعه ما را دارند و به عنوان بخشی از جنگ ترکیبی دنبال می کنند عفاف و حجاب است و برنامه های که ادارات در خصوص در  هفته عفاف و حجاب انجام می دهند نباید مختص همین هفته باشد و باید این برنامه ها در طول سال در شهرستان اجرا شود.

نوحی موضوع رشد جمعیت جوان، کارآمد و سالم را به عنوان سرمایه اصلی کشور و رکنی موثر در محور توسعه پایدار دانست و اظهار داشت: در حال حاضر افزایش جمعیت، نیاز جامعه و توسعه کشورمان است و باید در این مسیر با فراهم کردن زیرساخت های لازم، جوانان را مجاب کنیم تا به ازدواج وافزایش باروری اقدام نمایند.

وی به نقش آموزش و فرهنگ سازی در جهت افزایش رشد جمعیت کشور اشاره کرد و گفت: این موضوع باید در بستر پذیرش عمومی مردم شکل بگیرد وبا همراه شدن مردم به نتایج مطلوب دست می یابیم.

فرماندار بهارستان با بیان اینکه مطالعات فرهنگی و اجتماعی در سیاستگذاری جمعیت موثر و لازم است، یادآورشد: باید نگاه اجتماعی و کل جامعه را نسبت به فرزندآوری را مورد بررسی وتحلیل قرار داده و از نظرات تحلیل گران اجتماعی و صاحب نظران در شهرستان استفاده کنیم.

نوحی در زمینه جمع آوری سگ های بلاصاحب از شهرداری خواست تا سریعا نسبت به تعیین پیمانکار صلاحیت‌دار اقدام کند و شبکه دامپزشکی شهرستان نسبت به بازشناسی سگ‌های سالم از بیمار و واکسیناسیون آنها اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود: بخشداران با همکاری دهیاران، شهرداران و با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و خیرین شهرستان بانک اطلاعاتی از متکدیان شهرستان همراه جزئیات کامل (بیوگرافی و محل زندگی متکدیان) جهت برنامه ریزی و تصمیم گیری درست و قانونمند در راستای ساماندهی و جمع آوری متکدیان تهیه کنند.

وی اظهار داشت: جهت شناسایی و جمع آوری متکدیان، شهرداری بصورت هفتگی اقدام به گشت زنی و شناسایی در سطح شهر و با همکاری ادارات مسئول، این افراد جهت نگهداری به مراکز نگهداری انتقال یابند.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *