امروز جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲

مردم با حمایت از انقلاب مشت محکمی بر دهان ابرقدرت‌ها بزنند

رباط کریم - ابتکارآنلاین: فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران گفت: در دولت انقلابی هرکسی در هر پست و منصبی باید خدمتگزار مردم باشد لذا باید هرکه در مسیر خدمت نیست با گوشزد و تذکر به مسیر خدمت مشتاق کنیم یا اگر کسی با خدمتگزاری مردم مشکل دارد کنار گذاشته شود.
کد خبر: 12328
زمان انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۰ بعد از ظهر -
24 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – سردار احمد ذوالقدر در جلسه شورای اداری شهرستان رباط‌کریم ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: دولت اسلامی به مفهوم حکومت اسلامی است و این حکومت جایگاه خود را در جهان باز کرده است.

وی افزود: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب دشمن به دنبال تجزیه طلبی و شکست پیروزی انقلاب اسلامی بود و با توجه به اتفاقات اخیر در کشور باید با همین روش با دشمن مقابله به مثل کرد.

فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران در ادامه گفت: طی این سال‌ها دشمن به صورت تک‌تک با عنوان‌های مختلف، انقلاب مخملی، کودتا، تجزیه و جنگ شکست خورده و این‌ها عناوینی است که در جهان هر یک به تنهایی جواب داده ولی در ایران به پشتوانه ملت غیور تمام برنامه‌ها و سناریوهای دشمن در یک جنگ ترکیبی با شکست مواجه شده‌اند.

سردار ذوالقدر بیان کرد: در ناآرامی‌ها و اغتشاشات مردم با حمایت از کشور و جمهوری اسلامی به میدان آمدند و ضمن محکوم کردن ناآرامی با پوشش اعتراضات تمام برنامه دشمنان را با شکست روبرو کردند.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری تصریح کرد: دشمن با تمام برنامه‌های از قبل مشخص شده خوب به میدان آمد ولی در محاسبات دچار اشتباه بود و آن هم ملت و مردم غیور جمهوری اسلامی ایران بود که به حمایت از دشمنان به میدان ناآرامی‌ها نیامدند و جلوی آن‌ها ایستادند.

فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران یادآور شد: دشمن در یک‌جنگ‌ترکیبی متشکل از سخت و نرم و رسانه‌ای به میدان آمد و هر روز یک موضوع اعم از دانشجو، دانش‌آموز، حجاب، کارگر، صنعت، معیشت، فضای مجازی و دیگر موضوعات را نشانه گرفته است و به جنگ با ایران اسلامی آمدند ولی این ملت انقلابی و فداکار بودند که با حمایت‌های خود از کشور و انقلاب دشمنان را نسبت به تأمین اهداف خود مأیوس کردند.

سردار ذوالقدر گفت: امروز ما از یک‌ ملت واحده عبور کردیم و به امت واحده اسلامی در جهان رسیده‌ایم.

سردار ذوالقدر عنوان کرد: دشمنان سفره و معیشت مردم را نشانه رفته و با تحریم‌ها این اهداف شوم را دنبال کردند تا بتوانند معیشت و زندگی مردم را سخت‌تر کنند تا با این هدف مردم را با خود همسو کرده و مردم با حمایت از انقلاب مشت محکمی بر دهان ابرقدرت‌ها بزنند.

وی در ادامه گفت: دشمن با ترور دانشمندان و هسته‌ای و شهادت آن‌ها، دانشجویان ما را مصم‌ تر کرد تا با تغییر رشته در مسیر نخبگان و شهدای هسته‌ای وارد میدان کسب علم و دانش شوند تا بتواند ادامه دهنده راه شهدای هسته‌ای کشور باشند و امروز با یک کشور نخبه پرور مواجه هستیم.

وی تأکید کرد: ایران به یک اقتدار و قدرتی در سطح عالی در منطقه و جهان رسیده است که دشمنان را مأیوس کرده است.

سردار ذوالقدر ابراز داشت: ما امروز به اقتدار جهانی در زمینه موشکی، دریایی، تسلیحاتی و پهپادی رسیده‌ایم و این دشمنان را نگران‌کرده است و تحرکات دشمنان در پی این اقتدار است.

وی با اشاره به اقتدار نظامی کشور گفت: رونمایی و الحاق تسلیحات جدید جمهوری اسلامی ایران به ناوگان‌های دریایی و هوایی و زمینی با دقت و سرعت ماورا صوت و رادار گریز ترس را در دل دشمنان ایجاد کرده و این اتفاقات جدید در کشور مقابله با این اقتدار است که با حمایت شما مردم راه به جایی نخواهند برد.

فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران افزود: دشمن ضربه خورده ولی نابود نشده و نمی‌نشیند و ببیند و به فکر جنگ‌های ترکیبی جدید در کشور است و باید هوشیار باشیم و نگذاریم در این جنگ‌ها موفق شوند و باید با بصیرت افزایی در تمامی اقشار از دانش‌آموز و دانشجو و کارمند و مسئول و مردم، نقشه دشمنان را با شکست مواجه کنیم.

سردار ذوالقدر گفت: باید بین سه ضلع مدرسه و دانش‌آموزان و اولیا رابطه خوبی برقرار شود تا شاهد رشد نخبگانی در کشور باشیم.

فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: در دولت انقلابی با مدال خدمت به مردم، هرکسی در هر پست و منصبی باید خدمتگزار مردم باشد و هرکسی در این مسیر خدمت نیست با گوشزد و تذکر آن‌ها را در مسیر خدمت بیاورید و اگر کسی با این موضوع مشکل دارد آن‌ها را جابجا کنید تا در مسیر خدمت خللی ایجاد نشود و باید امید و نشاط را در دل مردم زنده کنیم.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید
با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید
با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید