- دولت سیزدهم ۱۲ هزار میلیارد ریال برای سد «شوریجه» سرخس اختصاص داد
- ۶ هزار کارخانه احیاء شد/ با واردات بیرویه بر روند تولید خنجر زدند
- کشور ما از دیرباز و با افتخار پای آرمانهای فلسطین ایستاده است
- رزمایش جهادی ستاد توانمندسازی مناطق محروم در بهارستان
- عدم تعادل در توزیع نرمال جمعیت کشور مشکلات امنیتی ایجاد می کند
آمادگی برای اعزام مبلغین خانم و آقا به مدارس در لواسانات

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – حجت الاسلام علی اکبر ایمانی، صبح دوشنبه در جلسهای که به منظور هماهنگی بیشتر فعالیتهای روحانیون «طرح امین و مبلغین» و مربیان حاضر در مدارس که با حضور رسولی رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه یک، عباس خندان مسئول اداره آموزش و پرورش لواسانات و مدیران مدارس شهری لواسان در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش لواسانات برگزار شد، ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام پایانی ماه صفر و قدردانی از تشکیل این جلسه اظهار داشت: وقتی درسهای عمومی را در دانشگاه گذاشتیم بعضی از دانشجویان گله مند بودند، ما که در شتههایی مثل زیست، فیزیک مشغول به تدریس هستیم چه نیازی به درسهای عمومی داریم بنده به آنها این پاسخ را میدادم که درسهای عمومی همانند ریلهای قطار عمل میکنند تا شما مسیر خودتان رو پیدا کنید، که این علم را در خدمت چه تفکری چه فرهنگی قرار دهید.
ایمانی افزود: در واقع آن درسها میخواهند ریلگذاری زندگی شما را نشان دهد که مسیر خود را تعریف و تعیین کنید، که ای کاش در مدارس و آموزش پرورش ما از روز اول این مسئله دیده میشد.
امام جمعه لواسانات آمادگی خود را جهت اعزام مبلغین (خانم و آقا) به مدارس اعلام کرد و عنوان داشت: بحث اولیا و مربیان، مهمتر از حوزهی دانشآموزی است، در مدارس هر چقدر هم زحمت کشیده شود، کار تربیتی انجام شود، دانش آموز زمانی که به خانه بر میگردد، والدین آن را نپسندند بی فایده است، به همین خاطر در بحث اولیا و مربیان باید برنامه ریزی و فکر جدی صورت پذیرد.
وی در ادامه بیان داشت: تقاضا دارم بحث تشکیل انجمن اسلامی را امسال جدی بگیریم و حتماً یک نفر معرفی شود تا به صورت رسمی و قانونی فعالیتها در مدارس انجام پذیرد.
- دولت سیزدهم ۱۲ هزار میلیارد ریال برای سد «شوریجه» سرخس اختصاص داد
- ۶ هزار کارخانه احیاء شد/ با واردات بیرویه بر روند تولید خنجر زدند
- کشور ما از دیرباز و با افتخار پای آرمانهای فلسطین ایستاده است
- رزمایش جهادی ستاد توانمندسازی مناطق محروم در بهارستان
- عدم تعادل در توزیع نرمال جمعیت کشور مشکلات امنیتی ایجاد می کند
- طوفان الاقصی نابودی اسرائیل را نزدیک کرد
- ادامه پروژه تفکیک پسماند از مبدا در شهر پیشوا
- آغاز اجرای طرح زیست بوم اشتغال شهرستان ورامین
- دیدار چهره به چهره رئیس مجلس با مردم اسلامشهر
- نگاه جهادی پایگاه خدمات اجتماعی بهشت زهرا (س) برای کاهش آسیبهای جامعه