امروز پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳

مشکلات کِی رفع می شود

پردیس - ابتکارآنلاین: فاز هشت پردیس در حالی با فقدان امکانات اولیه رفاهی دست و پنجه نرم می کند، که ساکنان آن مدت ها است، منتظر داشتن زندگی بهتر و با سطح رفاهی بیشتر هستند.
کد خبر: 13145
زمان انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶ بعد از ظهر -
60 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – برخی از فازهای مسکن مهر پردیس به عنوان پایتخت مسکن مهر کشور فاقد درمانگاه، مدرسه دبیرستان دخترانه و پسرانه، آتش‌نشانی، سالن چند منظوره جهت ورزش آقایان و بانوان، کتابخانه، فضای مناسب جهت تفریح و سرگرمی، اورژانس، مجتمع فرهنگی و هنری و … است.

فقر فضای سبز، مبلمان شهری، عدم توجه مسئولین به این فازها مشکلات متعددی برای ساکنین ایجاد کرده است، یکی از فازهایی که در حال حاضر با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند، فاز هشت است، این فاز که به «دره بهشت» نیز معروف است، نزدیک ترین فاز پردیس، به شهر تهران است.

این منطقه در جنوب آزادراه تهران – پردیس و جاده قدیم تهران – جاجرود و حدوداً در ۵ کیلومتری غرب میدان مرکزی شهر پردیس و ۲۰ کیلومتری شرق تهران واقع شده است.

اولین واحدهای مسکونی فاز هشت پردیس که شامل یک هزار واحد است، در ۲۴ اسفند ماه سال ۱۳۹۵ افتتاح شد، اما هنوز و پس از هفت سال از آن روز با کمبود امکانات مواجه است.

یکی از ساکنین این فاز  اظهار داشت: ما دبیرستان دخترانه و پسرانه در این فاز نداریم و فرزندان ما برای مدرسه باید به پردیس بروند، هنرستان نداریم.

حتی یک داروخانه یا نانوایی و دبیرستان نداریم

وی مشکلات درمانی و فقر امکانات در این زمینه را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: در این فاز مرکز درمانی و یا حتی داروخانه نداریم، یکی دیگر از مشکلات این فاز نبود اورژانس است، که متأسفانه مواردی حتی فوتی به دلیل تأخیر و نرسیدن اورژانس داشتیم، که مساله جدی است، اگر کسی شب یا نیمه شب در این منطقه مریض شود، دستش به جایی نمی‌رسد.

خانم میانسال دیگری که حدود یک سال است، در فاز هشت پردیس ساکن شده نیز به خبرنگار مهر گفت: در این فاز چراغ نصب شده اما روشن نمی‌شود و معابر عمومی به طور وحشتناکی تاریک است.

وی ضعف حمل و نقل عمومی در این فاز را از دیگر مشکلات موجود دانست و گفت: تا جایی که من می دانم، تنها یکی دو بار اتوبوس به این فاز می‌آید که یکی از آن‌ها پنج صبح است، ساعت پنج می‌آید و ۹ شب هم مسافر را به فاز هشت می‌آورد و آیا یکی دو بار بار رفت و یک بار برگشت کافی است؟

این خانم ساکن فاز هشت پردیس اضافه کرد: تاسفانه سطل‌های زباله به طور منظم تخلیه نمی‌شود و وضعیت بهداشتی نامناسبی ایجاد شده است، سگ‌های ولگرد جمع آوری نمی‌شود و نانوایی هم دور است، برای خرید نان، یا خرید دارو و دیگر مایحتاج باید مسیر بسیار طولانی را طی کنیم، حالا تصور کنید، کسی شب در تاریکی معابر و مناطقی پر از سگ ولگرد بخواهد یک عدد نان برای شام شب بگیرد، واقعاً اوضاع اسفناکی است.

۱۶ سروریس حمل و نقل عمومی به طور رفت و برگشت به فاز ۸ می آیند

معاون امور عمرانی شهردار پردیس در این خصوص در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به صورتجلسه تعیین تکلیفی که با شرکت عمران داشتیم، قرار شد از اردیبهشت امسال رُفت و روب، نظافت و خدمات شهری فازهای جدید بر عهده شهرداری پردیس باشد و ما ابتدا اقدام به نخاله برداری از این فازها کردیم.

داوود ریاحی در خصوص سگ‌های بلاصاحب نیز گفت: ما بر اساس شیوه نامه موجود بحث جمع آوری، عقیم سازی و رهاسازی را داریم، که دو الی سه ماه است، که این اقدام در فازهای جدید شروع شده و در حال انجام است و به زودی معضل سگ‌های بلاصاحب در منطقه رفع می‌شود.

وی در خصوص حمل و نقل عمومی نیز گفت: در حال حاضر ۱۶ سرویس در فاز هشت به تهران داریم، که این نوید را به مردم عزیز می‌دهم، که حدود ۲۰ دستگاه اتوبوس و ۲۰ دستگاه ون نیز به تازگی خریداری کردیم، که تعدادی را تحویل گرفتیم و تعدادی دیگر نیز به زودی تحویل می‌گیریم و به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود.

فضاهای شهری مورد نیاز در فاز هشت دیده شده است

سرپرست معاونت شهرسازی شهرداری پردیس نیز به خبرنگار مهر گفت: کلیه کاربری‌های شهری در سطح شهرسازی فازهای پردیس دیده شده است، متولی یک بخش مانند فضاهای درمانی، آموزشی و فضای سبز دولت است، که می‌بایست، بخش دولتی اقدام به ساخت و راه اندازی و با موضوع سکونت همراهی کند.

مبارک قدم گفت: ساخت تعدادی از فضاها از جمله میادین، معابر عمومی و کاربری‌های تجهیزات شهری نیز برعهده شهرداری است، که پیگیری‌ها در حال انجام است.

وی اضافه کرد: یک بخش هم در اختیار مردم، بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی است، که بیایند و طبق مقررات اگر نیاز به داروخانه، ساختمان پزشکان و…. است، راه اندازی کنند، که زمین این بخش‌ها طبق مقررات تعریف شده در شرکت عمران در اختیار قرار داده می‌شود.

بدیهی است، که داشتن امکانات رفاهی نیاز اولیه مردم است، که نبود فضای سبز مناسب، حمل و نقل عمومی و نبود امکانات رفاهی در اطراف تهران، تمرکز زدایی از پایتخت را دشوار کرده و مشکلات متعددی ایجاد می‌کند.

لازم است، برای داشتن جامعه‌ای پویا و پر نشاط هرچه سریع‌تر شاهد ایجاد امکانات رفاهی اولیه برای مردم به ویژه در فاز هشت پردیس باشیم.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *