امروز یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲

۳۱۵ بسته لوازم التحریر به دانش آموزان روستایی قرچک اهدا شد

قرچک - ابتکارآنلاین: ۳۱۵ بسته لوازم التحریر همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید به دانش آموزان روستایی قرچک اهدا شد.
کد خبر: 13419
زمان انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸ قبل از ظهر -
15 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – به مناسبت بازگشایی مدارس، طرح اهدای بسته‌های لوازم التحریر به دانش آموزان روستاهای تابعه بخش مرکزی قرچک اجرا شد.

بخشدار مرکزی قرچک در تشریح این اقدامات به خبرنگار مهر گفت: این طرح با پیگیری بخشداری و به همت دهیاری و شورای اسلامی روستاهای تابعه بخش مرکزی و در راستای کمک به تحصیل دانش آموزان نیازمند در مناطق کم برخوردار به اجرا درآمد.

مجید قیصرپناه افزود: همچون دیگر طرح‌های حمایتی که در روستاها در حوزه‌های فرهنگی و درمانی در دستور کار داریم جهت اجرای این طرح نیز، ۳۱۵ بسته لوازم التحریر در پنج روستا بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

این مسئول اظهار داشت: در راستای این طرح در روستای قشلاق اول ۷۰ بسته به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال، در روستای داودآباد ۷۰ بسته به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال، در روستای ولی آباد ۱۵ بسته به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال، در روستای قشلاق دوم ۶۰ بسته به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال به همت دهیاری و شوراهای اسلامی و در روستای قشلاق جیتو نیز ۱۰۰ بسته با مشارکت دهیاری، شورای اسلامی و خیرین بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید
با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید
با تبلیغ در ابتکار آنلاین دیده شوید