کاوازاکی قاچاق در توقیف پلیس فردیس
فردیس – ابتکارآنلاین: فرمانده انتظامی شهرستان فردیس گفت: یک دستگاه موتور سیکلت سنگین کاوازاکی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در جاده ملارد توقیف شد.
کد خبر:
14720
زمان انتشار:
۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۳ بعد از ظهر -
51 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از مهر – سرهنگ کامران ملکی اظهار کرد مأموران پلیس آگاهی شهرستان فردیس با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق در یک نمایشگاه خودرو مطلع شدند.
وی افزود: در ادامه مأموران با هماهنگی مقام قضائی به آدرس مورد نظر اعزام و در بازرسی از آنجا یک دستگاه موتورسیکلت سنگین کاوازاکی قاچاق به ارزش یک میلیارد تومان را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان فردیس ادامه داد: در این خصوص یک نفر دستگیر و برای انجام مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
سرهنگ ملکی در پایان خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کالا یکی از اولویتهای اصلی پلیس در سال جاری بوده و در این مسیر همکاری شهروندان میتواند به ارتقا توان تولید کشور کمک شایانی کند.