بازدید سرپرست فرمانداری قرچک از دو واحد تولیدی کشاورزی
به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – حسین فخاری سرپرست فرمانداری بهمراه قیصرپناه سرپرست معاونت برنامهریزی فرمانداری، محمد عموتقی مدیر جهادکشاورزی، بهنام میرزایی رییس اداره صمت، معصومی رییس اداره راهداری، غلامشاهی رئیس اداره گاز و سایر مسئولین از باغ ۱۳۰ هکتاری پسته و مجموعه پرورش ماهی در روستای داودآباد بازدید و مشکلات این واحدهای تولیدی را بررسی کردند.
فرماندار قرچک در حاشیه این بازدیدهای میدانی با اشاره به اهمیت تولید و اشتغال افزود: ۵۰ نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم، در این باغ پسته ۱۳۰ هکتاری مشغول به کار هستند و در صورت حمایت های بیشتر و باردهی این باغ این عدد افزایش خواهد شد.
سرپرست فرمانداری قرچک همچنین در بازدید از مجموعه پرورش ماهی اظهار داشت: با احداث استخرهای دو منظوره پرورش ماهی و با بهرهگیری از فناوری های نوین، میتوان علاوه بر تامین پروتئین مصرفی شهرستان، به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک کرد.
در این بازدید مشکلات و مسائلی مانند گازرسانی، آسفالت راه مواصلاتی، تسهیلات مطرح شد که دستورات لازم برای رفع آنها توسط فرماندار صادر شد.