۵ مورد پسماندسوزی در شهریار خاموش شد
شهریار - ابتکارآنلاین: رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهریار اعلام کرد: در پایش شب گذشته چهار مورد پسماندسوزی با عامل نامشخص در محورهای تحت پایش شناسایی و خاموش شد و یک مورد پسماند سوزی در حاشیه اتوبان ساوه رویت که به دلیل حجم بالای آتش سوزی در تماس تلفنی با آتش نشانی صباشهر عملیات اطفا انجام گرفت.
کد خبر:
15925
زمان انتشار:
۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰ بعد از ظهر -
46 بازدید
![](https://ebtekar-online.ir/wp-content/uploads/2023/12/شهریار-8.jpg)
به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – شیدا آکار روز شنبه از اجرای گشت و پایش شبانه طی شب گذشته، مبنی بر تشدید نظارت محیط زیست بر فعالیت واحدهای صنعتی تولیدی و گشت وپایش از واحدهای معدنی و بتنی در این شهرستان خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیر پسماند و ضایعات سوزی ها بر افزایش آلودگی هوا از دستگاه های مسئول و متولی خواست، تا به تکالیف خود در اجرای مصوبات کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا در خصوص مقابله با پسماندسوزی و ضایعات سوزی عمل کنند. ۱/۴۵