تولید نوشیدنی کامبوجا با میکروارگانیسم بومی در مشهد
به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – مجری طرح تولید کامبوجا مزیت این طرح پژوهشی – کاربردی را استفاده از ضایعات کارخانجات قند و بوجاری برنج برای اولین بار در کشور و جهان اعلام کرد و گفت: به طور یقین استفاده از ضایعات کارخانجات که غنی از ترکیبات قندی به ویژه ساکارز میباشند، میتواند سبب کاهش چشمگیر هزینههای تولید شده و در نتیجه قیمت تمام شده محصول در بازار را بسیار رقابت پذیر نماید.
وی ادامه داد: ضمن اینکه به دلیل مصرف ضایعات، از مشکلات زیستمحیطی نیز جلوگیری کرده و سبب ایجاد ارزش افزوده در صنعت میشود.
سرابی در مورد اثرات این نوشیدنی بر سلامت انسان گفت: سم زدایی خون، کاهش میزان کلسترول، کاهش رسوب چربی در دیواره رگها و سلولها، کاهش فشار خون، کاهش مشکلات التهابی، بهبود عملکرد کبد، تنظیم فلور میکروبی روده، تحریک سیستم غددی، افزایش مقاومت بدن در برابر سرطان، دارا بودن خاصیت آنتی بیوتیکی در برابر میکرو ارگانیسمهای مضر، تقویت سیستم ایمنی و تحریک تولید اینترفرون، کاهش میزان استرس و آشفتگی عصبی و بی خوابی از جمله اثرات مصرف نوشیدنی کامبوجا بر سلامت انسان به شمار می روند.
(منبع: باشگاه خبرنگاران جوان)