لیلا حسنزاده توسط پزشکان معاینه شده است

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایسنا – حجتالاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی چهارشنبه ۱۶ آذر با بیان اینکه همه مددجویان زندانها طبق مقررات و برنامه زمان بندی مورد معاینه دورهای قرار میگیرند، به خبرنگاران گفت: این مددجو نیز با توجه به اظهارات اولیه خود در بدو ورود به زندان مبنی بر داشتن بیماری و مصرف دارو، به صورت ویژه تحت نظر پزشک داخلی زندان بوده و همه داروهای وی تهیه و تحویل شده است.
به گزارش ایسنا، طی روزهای اخیر جریان رسانهای وابسته به رسانههای معاند به نقل از خانواده لیلا حسینزاده از وضعیت بد سلامت بینایی و چشم حسینزاده خبر داده بودند که موضوع بلافاصله از سوی دستگاه قضایی استان مورد بررسی قرار گرفته و پس از دریافت گزارش معاینات دورهای این مددجو توسط مقام قضایی که حکایت از سلامت عمومی وی داشت، اما باز هم با دستور این مرجع مجوز اعزام حسینزاده برای معاینه چشم پزشکی صادر شده است.
رئیس کل دادگستری استان فارس در این خصوص گفت: متأسفانه این مددجو علیرغم صدور مجوز قضایی برای اعزام به چشم پزشکی از همکاری سرباز زده است.
موسوی با اشاره به اینکه روز گذشته پزشک متخصص داخلی برای معاینه وی به زندان اعزام شد، گفت: در اظهار نظر پزشک اعزامی صراحتاً عنوان شده است که “وی در حال حاضر مشکل حاد گوارشی ندارد”.
موسوی اضافه کرد: در نظریه این پزشک بر انجام آزمایشات تخصصی و همچنین ویزیت نامبرده توسط چشم پزشک تأکید شده است که در صورت همکاری مددجو زمینه انجام این موارد بلافاصله فراهم خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان فارس تاکید کرد که وضعیت عمومی این زندانی خوب بوده و مشکل حادی وجود ندارد.
- افتتاح نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس “خاکیان افلاکی” در فشافویه ری
- بازدید فرماندار ویژه شهرستان ورامین از بازگشایی مدارس شهر ورامین
- رفع تصرف بیش از ۴ هکتار از اراضی ملی در دماوند
- زنگ مهر در مدارس شمیرانات نواخته شد
- رئیس جمهور وارد بهارستان شد
- وحدت و یکپارچگیملت ایران، جنگ شناختی دشمن را ناکام کرده است
- دفاع مقدس چهره عاشورایی ملت ایران را نشان داد
- مدارس استان تهران روز اول مهر فعال است
- رزمایش اقتدار و رژه موتوری بسیجیان پیشوا در اولین روز هفته دفاع مقدس
- اصحاب فرهنگ و هنر پای آرمانهای انقلاب ایستادهاند