امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

امروز خودمان را با کشورهای پیشرفته دنیا مقایسه می کنیم

سنندج – ابتکارآنلاین: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز خودمان را با کشورهای پیشرفته دنیا مقایسه می کنیم و شاهد فتح قله های علم و تکنولوژی توسط جوانان ایرانی هستیم.
کد خبر: 7000
زمان انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰ بعد از ظهر -
69 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از مهر- سردار غلام رضا سلیمانی روز پنج شنبه در اجتماع بزرگ مردم سنندج در سالن آزادی این شهر برگزار شد، اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی یک رخداد بزرگ در تاریخ جهان محسوب می‌شود چرا که در دوران پهلوی شاهد تحقیر ملت ایران توسط بریتانیایی‌ها و آمریکای ها بودیم.

وی افزود: ملت ایران هیچگونه نسبتی با حکومت پهلوی و رضاخان نداشتند و با سرکوب قیام‌های آزادی خواهانه مردم ایران و حمایت انگلیس‌ها به سلطنت رسید.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: ملت ایران را در مقابل اشغالگران روس و انگلیس تنها گذاشت و ارتش ۱۲۵ هزار نفری وی در مقابل اشغالگران اقدامی نکردند.

وی افزود: در یک دهه پادشاهی رضاخان شاهد سرکوب ایلات و عشایر بودیم و در شهریور سال ۱۳۲۰ کشور ما تسلیم اشغالگران شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: پس از دو سال از اشغال ایران سران انگلیس، آمریکا و شوروی شاهد جلسه سران متفقین بودیم و محمدرضا پهلوی به محل جلسه نموده و به آنها ادای احترام کرد اما با بی محلی سران متفقین مواجه شد چون یک حکومت دست نشانده بود.

سردار سلیمانی افزود: اگر حکومتی دست نشانده باشد تمام منافع ملی را تقدیم دشمنان می‌کند و اهدای میلیون‌ها بشکه نفت ایران به غربی‌ها از جمله خیانت‌های رژیم پهلوی است.

وی خاطرنشان کرد: ده‌ها هزار مستشار آمریکایی در نهادهای مختلف کشور نفوذ کرده بودند و برای سرنوشت ملت ایران تصمیم گیری می‌کردند.

سردار سلیمانی افزود: اگر بخواهیم فهرست ظلم‌ها و تحقیرهایی که انگلیسی‌ها و آمریکاها علیه ملت ایران انجام داده اند نیاز به ساعت‌ها و روزها زمان است.

وی اظهار داشت: شرایط بهداشت و درمان، نرخ باسوادی، صنعت، کشاورزی کشورمان در دوران پهلوی اسفناک بود و امروز خودمان را با کشورهای پیشرفته دنیا مقایسه می‌کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: امروز در فناوری‌های پیشرفته و حوزه بهداشت و درمان جزو کشورهای برتر دنیا هستیم و این دستاوردها بیشمار است.

سردار سلیمانی افزود: امروز دومین قدرت سدسازی دنیا هستیم و سومین رتبه تربیت مهندسین دنیا را داریم.

وی تصریح کرد: نرخ باسوادی کشور به بالای ۹۶ درصد رسیده و دانشگاه‌های ما ۱۱ برابر شده است و شاهد حضور هزاران دانشجوی خارجی در کشورمان هستیم.

سردار سلیمانی اعلام کرد: رتبه سوم علم نانو، دارای فناوری هسته‌ای و فناوری پرتاب ماهواره هستیم.

وی افزود: چشم انداز امیدبخشی در عرصه تکنولوژی فضایی در انتظار ملت ایران است و در قدرت دفاعی نیز شاهد بازدارندگی مثال زدنی هستیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: هیچ قدرتی در دنیا توان مقابله با ایران را ندارد و این از برکات انقلاب اسلامی ایران است.

سردار سلیمانی در ادامه سخنان خود افزود: جایگاه زنان در انقلاب اسلامی ویژه بوده و در صحنه‌های مختلف شاهد نقش آفرینی زنان هستیم و این مهم در دوران پهلوی نمودی نداشت.

وی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های ارتباطی، برق، گاز، آب و خدمات مخابراتی به دورترین نقاط کشور راه یافته و از این منظر نیز جزو کشورهای پیشرو هستیم.

سردار سلیمانی افزود: ایران مقدر و قوی امروز در مقابل چشمان جهانیان پرچمی برافراشته دارد و همه دنیا از ملت ایران با عظمت یاد می‌کنند.

وی تصریح کرد: پیروزی ملت ایران در بهمن ۵۷ یک سرآغاز برای افتخارآفرینی‌های ماست و هنوز در ابتدای مسیر هستیم.

ملت ایران هنوز در حال تکمیل الگوی جذاب جمهوری اسلامی است

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی از ناحیه ارائه الگوی جمهوری اسلامی در دنیا نشر پیدا کرده و مورد استقبال آزادی خواهان و حق طلبان دنیا قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: امروز در غرب هیچ گفتمان رهایی بخشی برای بشریت وجود ندارد اما گفتمان انقلاب اسلامی مورد استقبال قرار گرفته است چون بر مبنای هدایت الهی است.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: تحمیل صدها جنگ بر بشریت محصول تمدن غرب است که فقط آمریکا در تاریخ ۲۵۰ ساله خود بیش از ۲۵۰ جنگ را بر بشریت تحمیل کرده است و فرانسوی‌ها و انگلیسی‌ها و غربی‌ها نیز آلوده به این جنایات هستند.

وی افزود: ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال با آرمان‌های انقلاب تجدید میثاق می‌کند و این مهم حاوی پیام‌های روشنی برای دشمنان است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: حل مشکلات مردم یکی از قله‌هایی است که با مدیریت باید فتح شود و در حوزه اقتصادی هم از تمام ظرفیت‌ها به نحو احسن بهره گرفته شود.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *