مجموعه ورزشی کارگران در سنندج سریعتر به اتمام برسد

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایرنا – اسماعیل زارعی کوشا روز یکشنبه در بازدید از طرح در حال ساخت مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران در منطقه بهاران سنندج اظهار کرد: تلاش شبانهروزی برای اتمام این طرح بزرگ، افتتاح استراحتگاه و استخر آن ضروری است.
وی ادامه داد: امیدواریم با راهاندازی این مجموعه کارگری، زمینه خدمترسانی روزافزون دولت مردمی سیزدهم برای کارگران کردستانی فراهم شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان هم در این بازدید ضمن قدردانی از توجه استاندار کردستان به بحث ورزش کارگری و با اشاره به سالها بلاتکلیفی این مجموعه ورزشی کارگری، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و آماده سازی این مجموعه و ۲ میلیارد تومان نیز برای مجموعه فرهنگی ورزشی مریوان اختصاص یافت.
فرزاد پیشکاری اضافه کرد: در استان کردستان چهار مجموعه ورزشی کارگری در شهرستانهای سنندج، مریوان، بیجار و قروه سالانه خدمات فرهنگی، ورزشی و تفریحی به کارگران و خانواده های کارگری ارائه می دهند و در تلاش هستیم با رایزنی های صورت گرفته، در سایر شهرستان های استان نیز مجموعه های فرهنگی ورزشی کارگری راه اندازی کنیم.
وی افزود: مجموعه فرهنگی، ورزشی کارگران بهاران سنندج در چهار پروژه، زمین چمن مصنوعی، مجموعه سرپوشیده چند منظوره و هتل و استراحتگاه کارگران در زمینی به مساحت ۳۶ هزار متر مربع در حال خدمت رسانی به مردم سنندج است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: با توجه به تلاش شبانه روزی مجموعه همکاران و تاکید استاندار کردستان، استخر و هتل این مجموعه در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
- آغاز مرحله جدید طرح ملی کالا برگ الکترونیک برای افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد
- تعطیلی موزههای کشور در ۱۴ خرداد
- خشکی تالابها از اثرات تغییر اقلیم است
- خلا جدی کشور در زمینه مشاوره خانواده
- امکان دسترسی سریع ایران به ۶.۷ میلیارد دلار از منابع ایران در صندوق بین المللی پول
- رفتارهای ساپینتو کوچه بازاری است!
- مدیریت مصرف برق راهکار اصلی عبور بدون خاموشی از تابستان گرم است
- مهمترین معضل خراسان شمالی مسئله آب است
- واکنش ضرغامی به بازداشت مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس
- بسیجیان و سپاهیان بدون نگاه مادی وارد جنگ تحمیلی شدند