۲ واحد آلاینده در زمینه فلزات در بهارستان شناسایی شد

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – محمدعلی جودکی در تشریح این خبر افزود: در پی پایش واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک صنعتی قلعه میر، کارشناسان این اداره ۲ واحد کشش و تولید انواع پروفیل آلومینیوم که بدون هرگونه تمهیدات زیست محیطی فعال بوده را شناسایی کردند.
وی در ادامه افزود: این واحدها که دارای کوره های ذوب زمینی بوده به دلیل فعالیت غیر اصولی، موجب آلودگی هوا می شود از همین رو ضمن تشریح شفاهی ضوابط و قوانین درخصوص فعالیت آنها، اخطاریه کتبی برای این واحدها صادر شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان اظهار داشت: در صورت مشاهده و شناسایی هرگونه تخلف زیست محیطی، اخطاریه زیست محیطی برای مدیران و متصدیان واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که با فعالیت غیراصولی خود، موجب آلودگی های زیست محیطی می شوند صادر و در صورت پاسخگو نبودن به اخطاریه و اقدام مثبت در مهلت مقرر، برخورد قاطع و قانونی با آنها صورت خواهد پذیرفت.
- آغاز مرحله جدید طرح ملی کالا برگ الکترونیک برای افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد
- تعطیلی موزههای کشور در ۱۴ خرداد
- خشکی تالابها از اثرات تغییر اقلیم است
- خلا جدی کشور در زمینه مشاوره خانواده
- امکان دسترسی سریع ایران به ۶.۷ میلیارد دلار از منابع ایران در صندوق بین المللی پول
- رفتارهای ساپینتو کوچه بازاری است!
- مدیریت مصرف برق راهکار اصلی عبور بدون خاموشی از تابستان گرم است
- مهمترین معضل خراسان شمالی مسئله آب است
- واکنش ضرغامی به بازداشت مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس
- بسیجیان و سپاهیان بدون نگاه مادی وارد جنگ تحمیلی شدند