امروز یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

۳ طرح تولیدی و کشاورزی در قرچک با حضور استاندار تهران افتتاح شد

قرچک – ابتکارآنلاین: همزمان با اعیاد شعبانیه و با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران، ۲ واحد تولید پوشاک و یک واحد تولید قارچ در شهرستان قرچک به ارزش ۹۹۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: 7976
زمان انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۰ بعد از ظهر -
49 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – همزمان با اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت حضرت ولیعصر(عج)، دو واحد تولیدی پوشاک در شهرک صنعتی قرچک و یک واحد تولید قارچ در روستای ولی‌آباد از توابع بخش مرکزی قرچک روز پنجشنبه با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

واحدهای تولیدی پوشاک و چرم شهرک صنعتی قرچک با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده‌اند که با بهره برداری از آن برای ۱۲۰ نفر شغل ایجاد شده است. همچنین واحد پرورش قارچ روستای ولی‌آباد با ظرفیت تولید سالانه ۳۳۶ تن قارچ با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.

افتتاح ساختمان دهیاری و ترمینال تاکسی روستای قشلاق قرچک همچنین با حضور استاندار تهران، ساختمان دهیاری روستای قشلاق و ترمینال تاکسی این روستا افتتاح شد.

بخشدار مرکزی قرچک در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: ساختمان دهیاری روستا با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی دهیاری روستا ظرف مدت ۶ ماه احداث و به بهره‌برداری رسید.

مجید قیصرپناه افزود: این ساختمان که در دو طبقه و زیربنای ۵۰۰ مترمربع احداث شده، علاوه بر بخش‌های اداری، از واحدهای تجاری و فرهنگی نیز برخوردار بوده و بخش مهمی از نیازهای روستا را برطرف می‌کند.

وی همچنین از افتتاح نخستین ترمینال تاکسی در روستای قشلاق دوم از توابع بخش مرکزی قرچک خبر داد و افزود: روستای قشلاق دوم قرچک با جمعیتی بالغ بر ۱۳ هزار نفر، یکی از متراکم ترین بافت‌های روستایی را به خود اختصاص داده که کوچه‌ها و معابر باریک، تردد را برای خودروها با مشکل مواجه کرده و تاکسی‌های روستا مجبور بودند برای جابجایی مسافر، مقابل منزل مردم توقف کنند که این امر موجب نارضایتی ساکنین حاشیه ایستگاه تاکسی شده بود.

قیصرپناه افزود: در حال جاضر ۸۰ تاکسی خط تاکسیرانی در روستاهای قشلاق اول و دوم و داودآباد نسبت به جابجایی مسافر اقدام می‌کند که برای سهولت تردد و خدمت رسانی تاکسی‌ها، طرح تعریض معابر و احداث ایستگاه تاکسی در این روستای پر جممعیت در دستور کار بخشداری و دهیاری قشلاق دوم قرار گرفت و با تملک دو باب منزل روستایی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، مقدمات این امر فراهم شد.

وی گفت: با اختصاص اعتباری ۶ میلیارد ریالی، دو سکوی مسقف با ظرفیت توقف ۶ دستگاه تاکسی، سکوی مسافر و یک چشمه سرویس بهداشتی به عنوان نخستین ترمینال تاکسی روستایی احداث در اختیار مردم قرار گرفت.

قرچک شهرستانی تکی بخشی است که از ۸ روستای دارای دهیاری برخوردار است. ۳۰ درصد از جمعیت ۲۷۰ هزار نفری قرچک در مناطق روستایی سکونت دارند. قرچک در ۳۰ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *