امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

جامعه نخبگی استان مرکزی می تواند مسیر پیشرفت را هموار کند

مرکزی – ابتکارآنلاین: استاندار مرکزی گفت: جامعه نخبگی استان مرکزی این ظرفیت را دارد که مسیر پیشرفت را هموار کند.
کد خبر: 10162
زمان انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵ بعد از ظهر -
72 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایسنا – دکتر فرزاد مخلص الائمه ششم تیرماه ۱۴۰۲ در جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان استان مرکزی که با حضور دکتر محمد صادق خیاطیان مدیر صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه استان مرکزی ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه دانش بنیان دارد، اظهار کرد: متاسفانه به دلایل مختلف از این حوزه عقب افتاده است. در جلسات سال گذشته از بسیاری از صنایع و فناوران استان دعوت کردیم که به نهضت دانش بنیان استان بپیوندند. با حمایت قانونی در این حوزه و رویکرد جدی دولت سیزدهم حرکت قابل توجهی در این حوزه انجام شده است اما هنوز با نقطه مطلوب در استان فاصله بسیاری وجود دارد.

وی تصریح کرد: قطعا با هم افزایی و همدلی می توانیم در این عرصه موفقیت های بسیاری را کسب کنیم. مشکلات استان کمتر از ظرفیت های آن است، اما دلیل این عقب افتادگی و پیشی گرفتن مشکلات بر ظرفیت ها این است که با مشکلات کهن و قدیمی روبرو هستیم و باید وزن گذشته و فشار حال را به نفع آینده تحت کنترل درآوریم.

استاندار مرکزی با اشاره به بحث اقتصاد مقاومتی و دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش بنیان، گفت: در این اقتصاد بخش مردمی و بخش خصوصی نقش موثری دارند. در شرایطی قرار داریم که نباید به عقب نگاه کنیم بلکه باید نگاهی رو به آینده داشت و قطعا می توان مشکلات را به راحتی از مسیر برداشت.و امیدواریم کمک هایی منجر به جهش از سوی صندوق صورت گیرد و قطعا جامعه نخبگی استان مرکزی این ظرفیت را دارند که مسیر پیشرفت را هموار کنند.

مخلص الائمه اضافه کرد: نشستی با حضور اندیشمندان در حوزه هویت و پیشرفت خواهیم داشت، همچنین همایش هویت و پیشرفت نیز برگزار می شود و امیدواریم این دو رویداد را به نفع استان برگزار کنیم.

در این جلسه حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: متاسفانه شبکه بانکی استان و کشور در بحث تامین تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان با موانع قانونی و دستورالعملی روبرو هستند و باید مدل خاصی در این راستا در کشور تدوین شود تا از مقررات عام در شبکه بانکی مستثنی شوند.

در این جلسه رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به راه اندازی مرکز رشد مشترک با پارک در نیم‌ور محلات در حوزه سنگ طی روزهای آینده، اظهار کرد: براساس پیشنهاد صورت گرفته، در برنامه هفتم توسعه کشور، چهار حوزه فناورانه به جهاد دانشگاهی استان سپرده شده است که شامل ژل درمانی، مولدسازی منابع معدنی، آب شیرین کن ها و قطار برقی است.

محسن مرادی با بیان اینکه پیگیر هستیم که نیم‌ور محلات به عنوان قطب فرآورده های معدنی معرفی شود، افزود: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بزرگترین پژوهشکده در خاورمیانه است و طرح راه اندازی اولین شهرک تخصصی گیاهان دارویی در استان مرکزی نیز مدنظر است که کاری کاملا فناورانه است و مقدمات کار انجام شده است.

وی اظهار کرد: امیدواریم که صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در این راستا به مدد جهاد دانشگاهی استان مرکزی بیاید.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *