امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

برگزاری ۳ جشنواره طبخ غذاهای دریایی در همدان

همدان – ابتکارآنلاین: مدیر اداره شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان همدان از برگزاری سه جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در سال‌ جاری خبر داد.
کد خبر: 10770
زمان انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰ بعد از ظهر -
44 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین به نقل از ایسنا – احمد بختیاری با بیان اینکه نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهریور ماه سال‌جاری در شهرستان همدان با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد، افزود: مدیریت شیلات استان امسال علاوه برگزاری سه جشنواره مورد اشاره، ۱۰۰ دوره آموزش طبخ آبزیان به صورت حضوری و با استفاده از مربیان ماهر و دارای کارت مربیگری طبخ آبزیان در سطح تمام شهرستان‌ها و روستاهای استان برای ۲۵۰۰ نفر از علاقمندان در همه سطوح جمعیتی و مکانی با اعتباری معادل ۲۵۰۰ میلیون ریال برگزار کرد.

وی با اشاره به استقبال گسترده شهروندان همدانی از آموزش طبخ آبزیان، تصریح کرد: در همین راستا تعداد ۱۰ برنامه تلویزیونی به مدت ۱۰۰ دقیقه تهیه و از سیمای مرکز استان با اعتباری معادل ۲۵۰ میلیون ریال پخش شد که با استقبال گسترده شهروندان استان همدان مواجه شد.

مدیر اداره شیلات سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه سرانه مصرف آبزیان در همدان هشت کیلوگرم است، خاطرنشان کرد: طبق نقشه راه شیلات استان با اجرای این برنامه‌ها سرانه مصرف آبزیان استان از حدود هشت کیلوگرم فعلی به مرز ۱۱ کیلوگرم تا پایان برنامه هفتم افزایش خواهد یافت و ماهی به‌عنوان غذای سلامتی جایگاه خود را در سبد غذایی خانواده ها باز خواهد کرد.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *