امروز شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

آیین سنتی پخت رب انار روستای گردشگری قلعه محمدعلی‌خان ری یکماه ادامه دارد

ری – ابتکارآنلاین: رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ری، از آغاز پخت سنتی رب انار از ۲۸ مهر به مدت یک ماه در روستای گردشگری قلعه محمدعلی‌خان از توابع بخش حسن‌آباد فشافویه خبر داد.
کد خبر: 13959
زمان انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۲ قبل از ظهر -
33 بازدید

به گزارش خبرنگار ابتکارآنلاین – نوروز تقی‌پور روز یکشنبه در این باره گفت: در این مراسم بیش از ۲ هزار کیلو رب انار به روش پخت سنتی با هیزم در باغ‌ها تولید و آماده عرضه به گردشگران می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آب مورد نیاز باغ‌های انار این روستا توسط یک قنات تاریخی که به نام روستا شناخته شده است تامین و شرایط آب هوایی و گرمای مساعد منطقه موجب تولید یک انار مرغوب و با کیفیت می‌شود.

این مسئول افزود: سال ۱۴۰۳ اولین جشنواره پخت انار برای شهوندان تهرانی و سایر گردشگران برگزار می‌شود.

روستای محمدعلی‌خان در ۶۳ کیلیومتری شهر تهران و در مجاورت جاده قدیم تهران- قم قرار دارد، شغل اصلی مردمان این روستا دامداری، تولید گلیم و تولیدات محصولات خانگی شامل رب‌ انار و انجیل خشک است.

بخش فشافویه به مرکزیت شهر حسن آباد در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرستان ری در مسیر جاده قدیم تهران – قم واقع است.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *